+420 606 300 606

Crossový trenažér Kettler Satura Oblíbené

Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Možnost první platby 60% a dál na splátky. Dopravu zajišťuje spol. Toptrans po objednávce vám ji dopočítáme. Záruku na stroj drží Fitness pohotovost.
Cena Nového stroje je 23900kč
Rozšířená záruka - se servisní smlouvou až 2 roky.Stroj je bazarový a nachází se ve skladu v Stříbrné skalici.
Magnetický crosstrenažér Satura P s celkem 8 programy je součástí progresivní řady crossových trenažérů Satura, která krátce po svém uvedení získala prestižní ocenění Plus X Award v kategoriích „Design“ a „High Quality“. A právě nové designové zpracování spolu s celou řadou technických vylepšení nabízí i nové možnosti pro příjemný domácí trénink. Crosstrenažéry Satura jsou německé výroby a tato tradice Made in Germany již dlouhá léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost. Crossový trenažér je osvědčeným nástrojem při hubnutí a získávání fyzické kondice, jelikož umožňuje posilování všech hlavních svalových partií najednou, a to bez zvýšené zátěže kloubů.
Pro koho je crosstrenažér vhodný
Crossový trénink se jakožto univerzální aerobní cvičení hodí v podstatě pro všechny, kdo chtějí trénovat bez specializace na určitý styl tréninku či zaměření na konkrétní svalové partie. Crosstrenažér Satura P ocení především náročnější uživatelé, kteří vyžadují přirozený průběh tréninku, dostatečný rozsah zátěže a možnost volby tréninkového programu. Z hlediska kondice a fyzické zdatnosti je vhodný jak pro začátečníky, tak pro aktivní sportovce. Crossový trenažér nabízí velmi pohodlný a rozmanitý trénink, a je tak jedním z nejoblíbenějších přístrojů pro domácí fitness.

Speciální funkce crosstrenažéru Satura P and#9702;Ocenění Plus X Award za design. Krátce po svém uvedení získala řada Satura ocenění PLUS X AWARD v kategoriích „Design“ a „High Quality“. and#9702; Excentrický mechanismus polohování nášlapných ploch. Díky excentrické technice se dá délka kroku velmi jednoduše nastavit podle výšky. Nášlapné plochy s protiskluzovým povrchem si tak lze snadno přizpůsobit své tréninkové pozici. Eliptický pohyb umožňuje velmi účinné posilování srdečního oběhu a zároveň příznivě ovlivňuje látkovou výměnu. and#9702;Pulsem řízené programy s možností volby cílové kardiozóny. Tréninkový mód umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu na základě věku a podle zvolené kardiozóny Fat/Fit (spalování tuků / posilování). Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku dávkováním zátěže, a udržuje tak optimál
ní tréninkové tempo. and#9702;Robustní konstrukce s nadstandardní nosností. Stabilní rám umožňuje nadstandardní zatížení 150 kg. Pevná kolečka zajišťují pohodlnou manipulaci a snadné přesouvání po místnosti.
Výrobce Kettler
Brzdný systém magnetické
Ruční senzory ano
Zátěžové kolo 20 kg
Počet tréninkových programů 8

Rozměry a další parametry
Nosnost 150 kg
Hmotnost 89 kg
Výška 163 cm
Šířka56 cm t
Délka 162 cm http://www.fitnesspohotovost.cz

Podrobnosti

  • Telefon
    739767387
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    6 529 Kč
  • Zobrazení
    70225
  • Vloženo

Poloha na mapě

Kovy.cz

Výkup tvrdokvu po celé České republice do 24 hod, neváhejte nás kontaktovat: info@kovy.cz, +420 722 086 304  

Litujeme, ale tato stránka neexistuje...

404

Je nám líto, ale stránka kterou se chystáte navštívit není na uvedené adrese dostupná.

palivové dřevo prodej briket černé a hnědé uhlí půjčovna dodávek výkup slinutého karbidu stěhování, stěhovací služby
přidat inzerát zdarma bazar