+420 606 300 606

Využití mlhových fontán pro zdraví, aromaterapii a dekoraci Oblíbené

Využití mlhové fontány:
Jako dekoraci pro zvlhčení vzduchu v bytě, jako aroma fontánu bez škodlivých účinků – neprodukuje karciogenní látky vznikající spalováním aroma olejů a vosků, do studií jako dekoraci, aroma zvlhčovač, rovněž i do solných jeskyní. Hojně jsou používány v barech, restauracích a recepcích.
Nejen pro dekoraci, ale i pro zdraví a lepší dýchání ionizovaného vzduchu v místnosti poslouží mlžné fontány. Prosvětlená studená mlha je vyvíjena z vody ultrazvukovým generátorem, který zároveň produkuje anionty, kterých je kolem nás nedostatek. Zároveň pohlcuje prach a cigaretový kouř. Mlžnou fontánu lze použít i jako aroma lampu přidáním několika kapek esence, která se rozptýlí s mlhou a nedochází ke tvorbě karcinogeních látek, jako při spalování esenciálních olejů v klasických aroma lampách. Esence ANTITABÁK pomůže při odvykání kouření.

Víte že, ……
• Všude, kde se cítíte dobře – v lese, u vody, vodopádů, po dešti – je toto způsobeno dostatečným množstvím aniontů, které dýcháme společně se vzduchem, kterého tělo spotřebuje za den až 15 kg.

• Mlhová fontána kromě zvlhčení vzduchu produkuje anionty, kterých je kolem nás vlivem přetechnizovanosti nedostatek. Dostatek aniontů snižuje možnost přehřátí organismu, zlepšuje soustředění a potlačuje únavu. Anionty stimulují funkci žláz s vnitřní sekrecí, zlepšují funkci štítné žlázy a podporují tvorbu enzymů ovlivňujících pružnost dýchacích cest (snižují tendenci k astmatickým záchvatům). Anionty zlepšují též akomodaci očí.

• Zdraví neprospěšné kationty, kterých je převaha, produkuje technika kolem nás, jako jsou telefony, televizory, počítače, ale i plasty a syntetické materály a výrobky z nich, jako jsou záclony, koberce, podlahové krytiny z PVC apod. Při dýchání se kationty dostávají plícemi do krve, kde mohou vyvolávat nepříznivé reakce, jako např. zvýšené uvolňování serotoninu (způsobuje stahování hladkého svalstva, což může vyvolat migrénu, alergické reakce, bolesti v krku, průduškový kašel, nevolnost, či břišní křeče) a histaminu (může způsobit bolesti srdce, alergii, sennou rýmu, nevolnost a nespavost.

Podrobnosti

  • Adresa
    Kovářova 1519, Česká Lípa, 470 01
  • Telefon
    602325933
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    1 Kč
  • Zobrazení
    83603
  • Vloženo
Kovy.cz

Výkup tvrdokvu po celé České republice do 24 hod, neváhejte nás kontaktovat: info@kovy.cz, +420 722 086 304  

Litujeme, ale tato stránka neexistuje...

404

Je nám líto, ale stránka kterou se chystáte navštívit není na uvedené adrese dostupná.

palivové dřevo prodej briket černé a hnědé uhlí půjčovna dodávek výkup slinutého karbidu stěhování, stěhovací služby
přidat inzerát zdarma bazar